Ons team

Kris Van Humbeeck - Voorzitter

Kris Van Humbeeck is de bezieler van Taradance dat hij oprichtte omwille van zijn kinderen. Onvermoeibaar zocht hij een danszaal, een teacher, financiële middelen en heel wat enthousiaste stichtende leden. Ook nu blijft hij zich achter de schermen inzetten voor Taradance. Je zal hem en zijn vrouw altijd bezig zien, van flyeren tot danskleedjes naaien tot podiumstukken bouwen, niets is hen te veel. Hun huis vormt dan ook het kloppende hart van Taradance.

Lotte Van Humbeeck - MRG

Het ontstaan van Taradance is mede te danken aan Lotte. Haar liefde voor Ierse dans zorgde ervoor dat er in het kleine Kapelle-op-den-Bos een nieuwe dansschool ontstond. Toen de groep alsmaar meer groeide, sprong ze mee in om enkele lessen op te vangen. En in 2016 ging zij voor haar officiële teacher examen naar Dublin, samen met Malka. Lotte is tweemaal toegelaten geweest tot de Riverdance Summer School, waar zij werd getraind door de besten. Lotte staat in voor alle optredens, de nodige choreografieën en het algemene reilen en zeilen van het team.

Lynsey De Vos - MRG

Lynsey is onze jongste teacher. Zij vervoegde het juffenteam toen er nood kwam aan een juf die zich speciaal inzette voor de allerkleinste dansertjes. Niet veel later werd ze tot tweemaal toe toegelaten tot de Riverdance Summer School. Daar ontdekte ze een tweede passie, namelijk het opstellen van stevige cardio- en stretchoefeningen voor onze dansers. Ondertussen geeft Lynsey les aan alle niveaus en behaalde ook zij in 2018 haar officiële teacher certificaat.

Please reload

Taradance, Ierse Dans
Taradance, Ierse Dans
Taradance, Ierse Dans

Taradance   .   Overzetstraat 25 1880 Kapelle o/d Bos   .   015/71.30.69   .   info@taradance.be

2018 by Taradance