Vragenlijst optredens

Kan ik zelf bepalen hoeveel dansers ik boek ?


Dat kan uiteraard. Je hebt keuze uit twee mogelijkheden. Je kan kiezen voor een klein of een groot ensemble. Een klein ensemble bestaat uit twee tot maximum tien ervaren dansers. Dit is uitermate geschikt voor intieme optredens of optredens waar maar een klein podium voorhanden is. Dit ensemble is echter niet geschikt voor langdurige optredens. Een groot ensemble bestaat uit een groep boven de tien dansers. In dit geval nemen we alle niveaus mee, maar natuurlijk heeft iedereen een degelijke basis. De grootste bonus van dit ensemble zijn onze kleinste dansertjes die meteen ieders hart doen smelten. Dit ensemble is uitermate geschikt voor grote podia en indrukwekkende, langdurige optredens.
Zorgen jullie voor eigen muziek ?


Taradance kan voor muziek zorgen. Het is wel een vereiste dat er een muziekinstallatie voorhanden is.
Werken jullie samen met een live-band ?


Wij kunnen over professionele muzikanten en bands beschikken, wat voor een ongekende en sfeervolle beleving zorgt.
Wat houdt een workshop in ?


De beginselen van Ierse dans worden aan jong en oud bijgebracht op een spontane en vrolijke manier. Steeds te combineren met een optreden.
Op welk soort events treden jullie meestal op ?


Wij kunnen zorgen kwalitatieve optredens op allerhande festivals, feestjes en gelegenheden aan schappelijke prijzen.
Kan er ook een volledige zaalshow geboekt worden?


Taradance heeft al driemaal een zaalshow gepresenteerd die allen volledig uitverkocht waren. We werken hier steeds rond verschillende thema’s (uitwerken van een verhaal, samenspel met een live band,…). Je kan ons steeds mailen op info@taradance.be en vragen naar onze huidige zaalshow.
Wat zijn de prijzen?


Wij proberen onze optredens steeds aan schappelijke prijzen aan te bieden. Daarom vragen we om ons steeds te contacteren indien je interesse hebt.
Wat zijn de voorwaarden?


Wij vragen steeds een degelijk podium (liefst hout) omdat onze dansstijl dan het beste uitkomt en dit het gezondste is voor onze benen. Voldoende water, een kleedruimte en een versnapering maken ook deel uit van het pakket.
Kunnen jullie ook dansen op onze eigen gespeelde muziek?


Dat gaat over het algemeen zeer goed. Taradance heeft al samengewerkt met verschillende live-bands, brassbands en orkesten. Zolang jouw muziek Iers genoeg is, vinden we wel een weg om samen te werken.