top of page

4 t.e.m. 8 juli 2022

Taradance Danskamp

Techniek, choreografie en persoonlijke ontwikkeling staan tijdens dit kamp op de agenda. Een week gevuld met workshops techniek, grondwerk en expressie.

WANNEER

Het danskamp vindt plaats van maandag 4 t.e.m. vrijdag 8 juli 2022, elke dag van 9.00 tot 16.00 uur. Er is (indien nodig) vooropvang vanaf 8.00u  en naopvang tot maximaal 17.00u.

Dagindeling:

  • 09 - 12u: dansles

  • 12 - 13u: middagpauze met eigen picknick

  • 13 - 14.30u: sport en spel

  • 14.30 - 16u: workshop

  • 19 - 21u: avondkamp (voor leden vanaf 18 jaar)

VOOR WIE

Het danskamp staat open voor iedereen (leden en niet-leden) van 5 tot … jaar die geïnteresseerd is in Ierse dans, plezier, gezelligheid, creativiteit, groepsdynamiek en grenzeloze vriendschap.
Om de kwaliteit te behouden is het kamp gelimiteerd op 15 externe deelnemers. Vlug inschrijven is dus de boodschap.

Kostprijs voor de hele week:

  • Taradance-leden:   € 70

  • Niet-leden:             € 120

  • Avondkamp:           € 30


Verzekering en pizza op woensdagavond inbegrepen.

Danskamp_364.JPG

WAAR

Het danskamp gaat door op de speelplaats van ‘De Kei’ Schoolstraat 8 in Kapelle-op-den-Bos, ook toegankelijk via de Mechelseweg.

KLEDIJ

Gemakkelijke sportieve kledij, die tegen een stootje kan, reservekledij om ’s middags eventueel te wisselen en sportschoenen/sneakers. Denk aan ons Belgisch weer, het kan lekker warm zijn, maar ook prettig fris en nat, voorzie je dus altijd op beide.
Indien er speciale activiteiten plaatsvinden op bepaalde dagen, wordt dit op voorhand doorgegeven.

MEENEMEN

Een picknick voor ’s middags, enkele gezonde tussendoortjes, fruit en zeker voldoende drinken. Drinkbussen kunnen ter plaatse bijgevuld worden met kraantjeswater.

EINDE

Op vrijdagavond is er de spetterende afsluitshow door alle dansers, die dan tonen wat ze allemaal hebben geleerd. Alle ouders, partners, boers, zussen zijn dan van harte welkom om mee te genieten.  Er is dan ook een frituur ter plaatse om de dansweek feestelijk en met een volle maag af te sluiten. Frituur is voor de deelnemers inbegrepen in de prijs, bezoekers betalen €10 voor frietjes en snacks à volonté.

Welkom bij Taradance

RESERVEER JOUW PLAATS

Om de kwaliteit te behouden is het kamp gelimiteerd op 15 externe deelnemers

bottom of page